KOM Forum

Kies voor kwaliteit

Op donderdag 17 maart vanaf 18.30 uur organiseert het Keurmerk Onafhankelijke Mondzorg(KOM) voor u het KOM Forum in het Singer te Laren. Een avondvullend programma over kwaliteit, ethiek en esthetiek in de Nederlandse mondzorg. U kunt dan zien en begrijpen dat een keerpunt in het beleid voor iedereen alleen maar goed is!

 • Wat kunnen de experts u vertellen
  over de nieuwste technieken voor een duurzaam, mooi en functioneel gebit?
 • Wat kunt u doen
  om nu eindelijk eens wél inspraak te krijgen in het huidige beleid?
 • Hoe kunnen we met elkaar
  de rol van zorgverzekeraars terugdringen?
 • Hoe stellen we ongerechtigheden
  aan de kaak bij beleidsbepalende instanties?
 • En hoe kunnen we tegelijkertijd
  onze patiënten de tijd en aandacht blijven geven die ze verdienen?

Forum sprekers

Sprekers op deze avond zijn de toptandartsen Bart Beekmans en Sjoerd Smeekens. Daarnaast zal Jan Driessen, bekend als vertegenwoordiger van patiënten, zijn visie op het huidige beleid met u delen. Aansluitend vindt een forumdiscussie plaats met de zaal en maken gastsprekers uit de politiek en verzekeringswereld hun opwachting.

Tijd en plaats:

KOM Forum
donderdag 17 maart 2016
18.30 – 22.00 uur
Singer, Oude Drift 1, Laren

Aanmelden

Wilt u ook bij het KOM Forum aanwezig zijn? Meld u vandaag nog aan want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt! De toegangsprijs bedraagt € 155,- per persoon. Bent u ingeschreven bij het Keurmerk Onafhankelijke Mondzorg, dan bedraagt de toegangsprijs € 100,- per persoon. Klik hieronder op ´Aanmelden KOM Forum´ om u te registreren voor deze unieke bijeenkomst in het Singer te Laren.

Discussieer mee