Doneren

Uw donatie ondersteunt onze aanpak

Zoals u weet zal de SOH haar doel willen bereiken met een meer offensieve en pro actieve aanpak. Uw donatie helpt daarbij enorm. Deze zal worden gespendeerd aan verder diepteonderzoek en aan juridisch advies.

Tegelijkertijd zal de SOH de middelen aanwenden voor het beheer en uitbouwen van deze website en natuurlijk voor een uitgekiende PR. Zo zal de professie, de pers, het publiek en de patiënt bekend moeten worden gemaakt met de negatieve effecten van het huidige beleid, welke rol de andere partijen daarbij spelen en hoe het anders kan.

Uw donatie kunt u overmaken op rekeningnummer NL27 INGB 000 6128 479 t.n.v. Stichting Onafhankelijk Hulpverlening te Laren of door hieronder te klikken op de knop ‘Doneren’.

ANBI status van de SOH
De SOH is een stichting en heeft geen winstoogmerk. De organisatie is in bezit van de ANBI status. Giften zijn dan ook voor u persoonlijk aftrekbaar van uw inkomsten belasting. Voor eenmalige gift geldt een drempel voor aftrek van giften aan instellingen met ANBI status. Bij het doen van giften middels een notariele akte geldt er zelfs geen drempel!