Geen sjoemel regelgeving

De vaste commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport hield op maandag 3 oktober 2016 het (openbaar) rondetafelgesprek “Mondzorg en Tandzorg”. Deze hoorzitting werd gehouden ter voorbereiding van een algemeen overleg met de minister van VWS.

Tijdens het rondetafelgesprek sprak Hans Beekmans (voorzitter Keurmerk Onafhankelijke Mondzorg) de commissie en diverse vertegenwoordigers van koepels, onderwijs en wetenschap, beroepsbeoefenaren, patiënten en toezichthouders toe. Hierboven kunt u de toespraak van Hans Beekmans bekijken.

Onderschrijft u zijn betoog? Kies dan nu voor het Keurmerk Onafhankelijke Mondzorg (KOM). Met het KOM komt er weer ruimte en bouwt u mee aan de realisatie van de SOH beleidsvisie! Wordt vandaag nog KOM-deelnemer. In 2016 bent u dan al voorzien van de wettelijk verplichte Klachtregeling en hebt u gelijk toegang tot de kostenbesparende KOM-diensten tot 2018!

Met haar Algemene Beschouwing maakt de SOH inzichtelijk, dat alle partijen rond de mondzorg verantwoordelijk zijn voor de hogere kosten en de lagere kwaliteit te beginnen bij de regelgeving. Hier vindt u de antwoorden op de door de Kamerleden van te voren gestelde vragen. Wilt u de toespraak van Hans Beekmans nog eens nalezen dan kunt u deze hier downloaden. Het volledige verslag van de hoorzitting ´Mondzorg en Tandzorg´ vindt u terug op de website van de Tweede Kamer.

Discussieer mee