Hoe lang blijven we met hetzelfde bijltje hakken?

Kies voor het Keurmerk Onafhankelijke Mondzorg

Met deelname aan het Keurmerk Onafhankelijke Mondzorg (KOM) onderschrijft u deze stellingen en geeft u als tandarts een duidelijk signaal af. Word ook KOM-deelnemer! In 2016 bent u dan al voorzien van de wettelijk verplichte Klachtregeling. Daarnaast hebt u gelijk toegang tot de de kostenbesparende KOM-diensten tot 2018!

Wist u trouwens dat de kosten van advies en beheer geen onderdeel van de premie mogen zijn? Hierdoor zijn de AOV-premies circa 20% omlaag gegaan! Hier kunt u alvast nagaanhoeveel u als tandarts op uw AOV kunt besparen.

Uw donatie steunt SOH aanpak

Zoals u weet wil de SOH haar doel bereiken met een offensieve en pro actieve aanpak gebaseerd op deze beleidsvisie. Uw donatie helpt daarbij enorm. Deze zal worden gespendeerd aan verder diepteonderzoek, publicaties en juridisch advies.

De SOH is een stichting en heeft geen winstoogmerk. De organisatie is in bezit van de ANBI status. Giften zijn dan ook voor u persoonlijk aftrekbaar van uw inkomsten belasting. Voor eenmalige gift geldt een drempel voor aftrek van giften aan instellingen met ANBI status. Bij het doen van giften middels een notariele akte geldt er zelfs geen drempel!

Discussieer mee