Een sigaar uit eigen doos alleen nog voor gekke Henkies

Beste vakgenoten,

De laatste nieuwsbrief heeft nogal wat commotie veroorzaakt met name over de arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). Velen van u ontvangen weer een voorstel tot verlenging van uw AOV van Movir, Interpolis of een andere verzekeraar.

Ons advies is: DOE EERST onze GRATIS AOV-test*. U ziet dan een vergelijking van uw huidige AOV met die van het KOM- arrangement. Een verschil van enkele duizenden euro’s per jaar is geen uitzondering, terwijl de voorwaarden zelfs gunstiger zijn.  Check ook even of uw polis al provisievrij is gemaakt. Veel tandartsen zijn niet geïnformeerd dat sinds 2013 provisie in AO-polissen verboden is. Zeker op oudere polissen wordt nog steeds tot 20% aan provisie te veel betaald!

De markt van AO-verzekeringen voor tandartsen wordt kunstmatig hooggehouden, mede in het belang van hun beroepsorganisatie. De geboden korting is dus een sigaar uit eigen doos. Het KOM is niet alleen voor ruimte voor kwaliteit maar ook voor lastenverlichting van de praktijk. Het KOM-arrangement is ontwikkeld in samenwerking met De Amersfoortse, de inkomensverzekeraar van Nederland. Op het gebied van voorwaarden en services behoort het KOM-arrangement tot de top van de markt.

*Deze test wordt uitgevoerd door Mondzorg Support in samenwerking met Kendall Mason, partner van diverse branche- en beroepsverenigingen. Voor het KOM is er 0% commissie!

Discussieer mee