BIG-herregistratie en beleid

Zowel KNMT als ANT zijn voor een verplichte nascholing en een toetsing in het kader van de herregistratie in het BIG-register. Zij hebben dat waarschijnlijk nog niet in een vergadering aan u voorgelegd. Tegelijkertijd betreuren zij het tarievenbeleid dat naar hun zeggen niet bevorderlijk is voor de kwaliteit en de innovatie.

De professie wordt dus geconfronteerd met lagere tarieven en hogere eisen, ondanks en dankzij hun belangenbehartigers. Ook minister Schippers wil meer kwaliteit voor een lagere prijs. Lagere prijzen betekenen echter nog niet direct lagere kosten en wat meer kwaliteit inhoudt wordt niet geduid. De SOH gaat voor Kwaliteitsbeleid. Dat is een beleid dat niet zigzagt en of mensen verdeelt. Het is een beleid waar je als tandarts op kunt vertrouwen en als ondernemer op kunt bouwen. Bestaande vertrouwensrelaties worden niet ondermijnd.

Steun de SOH en daarmee de beleidsvisie van de SOH. In samenwerking met onze kwaliteitspartner Famed, hebben wij voor u een unieke mogelijkheid ontwikkeld om eenvoudig bij te dragen aan de middelen van de SOH. Verzorgt Famed uw declaraties, dan kunt nu bijdragen door dit formulier in te vullen. Uw patiënten kunnen dan ook gemakkelijk kennis nemen van waarom die beleidsvisie ook en juist in hun belang is.

Met de SOH weet u waar u aan toe bent. Door uw steun weet de SOH op de goede weg te zijn.

Discussieer mee