Bijdragen aan SOH met Famed declaratie

Het bestuur van de Stichting Onafhankelijke Hulpverlening (SOH) komt wekelijks bijeen om na te gaan op welke wijze meer collegae enthousiast kunnen worden gemaakt voor een kwaliteitsbeleid dat rekening houdt met de specifieke behoeften van patiƫnt en tandarts.

De SOH is volop gemotiveerd om met dit belangrijke werk daadkrachtig door te gaan. Om de activiteiten te waarborgen heeft de SOH nieuwe financiƫle middelen nodig.

In samenwerking met onze kwaliteitspartner Famed, hebben wij voor u een unieke mogelijkheid ontwikkeld om eenvoudig bij te dragen aan de middelen van de SOH. Verzorgt Famed uw declaraties, dan kunt u nu bijdragen door 10. 25 of 50 eurocent per uitgeschreven declaratie automatisch over te laten maken aan de SOH.

Op elke nota kan desgewenst de volgende vermelding worden opgenomen:
Ik steun de SOH die een duurzaam beleid bepleit ten behoeve van kwaliteit en integriteit in de tandheelkunde. Voor meer informatie, bezoek de website sohnederland.nl.

Op uw bijdragen is de ANBI-status van toepassing en dus fiscaal aftrekbaar.

Vul het onderstaande formulier in om aan te geven dat u gebruik wilt maken van deze mogelijkheid om bij te dragen aan de SOH. Famed neemt dan spoedig contact met u op voor de formalisering en verdere afhandeling van uw aanvraag. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw bijdragen!

Vul hieronder uw gegevens (naam, e-mail en telefoonnummer) in en klik op verzenden | * Verplicht invoerveld

[formulier is verwijderd]

Discussieer mee