Alleen u kunt het beter!

Instanties maken de tandarts niet beter. KOM er dus bij!
Met het Keurmerk Onafhankelijke Mondzorg (KOM) kom je er voor uit: alleen als tandarts kun je het beter maken. Een KOM-tandarts weet wat hij en de patiënt dan nodig heeft: ruimte voor kwaliteit en keuzemogelijkheden. Daarom is de Stichting Onafhankelijke Hulpverlening (SOH) voor een KOM-tandarts de beste pleitbezorger. SOH en KOM staat voor: ondersteuning, eenvoud, openheid, onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en integriteit

Wie kunnen het certificaat Keurmerk Onafhankelijke Mondzorg voeren?
Alle aanbieders van mondzorg die verplicht zijn te voldoen aan de Wet kwaliteit, klachten gezondheidszorg (Wkkgz) kunnen deelnemen aan het KOM. De mondhygiënist(e) kan om die reden en vanwege verzoeken nu dus ook KOM-deelnemer worden.

Het KOM is uniek in zijn soort. Met en door het KOM komt het voor elkaar. En met het KOM staat u sterk. Het KOMt er nu op aan! Wacht niet langer en word ook deelnemer van het Keurmerk Onafhankelijke Mondzorg!

Jaarlijkse contributie voor KOM-certificaathouders:

  • Tandarts/tandartsspecialist: € 555,-
  • Mondhygiënist(e) (zelfstandig): € 444,-
  • Mondhygiënist(e) (loondienst): € 333,-
  • Tandarts/mondhygiënist(e) 2de jaar na afstuderen: € 222,-
  • Tandarts/mondhygiënist(e) 1ste jaar na afstuderen: € 111,-

 

De winst is voor de KOM-certificaathouder
Het KOM en de SOH hebben geen enkel winstoogmerk op de diverse KOM-producten en KOM-diensten. Daarom zijn de vele diensten en producten voor KOM-deelnemers vele malen voordeliger en zelfs beter dan via andere collectiviteiten.

Overtuig u zelf als het gaat over: Arbeidsongeschiktheidsverzekeringaccountancy en andere kostenbesparende diensten. Alleen met het KOM komen we vooruit. Aarzel niet langer. Versterk u zelf en word deelnemer van het KOM.

Hieronder vindt u een greep uit de vele artikelen die de SOH heeft gepubliceerd. Een beetje tandarts weet dan zeker dat hij goed zit als deelnemers van het KOM:

Discussieer mee