Klaar voor de start?

Na de zomer zo maar doorgaan zonder eens flink op je achterhoofd krabben? Waar kunt u op rekenen en waar kunt u op vertrouwen?

Bent u certificaathouder van het Keurmerk Onafhankelijke Mondzorg (KOM), dan maakt u deel uit van tandartsen die vertrouwen hebben in wat goed is en die elkaar daarin steunen! Met het KOM weet u in ieder geval dat uw onafhankelijkheid wordt gerespecteerd en uw academische vorming serieus wordt genomen.

Het KOM biedt tevens vele bijkomende voordelen:

Voorafgaand aan de lancering van het KOM heeft de Stichting Onafhankelijke Hulpverlening al veelvuldig van zich laten horen. Een overzicht vindt u in de volgende rubrieken van het SOH Dossier:

Kansen moet je grijpen! De SOH nodigt u hierbij van harte uit om KOM-deelnemer te worden. Met het KOM wordt uw toekomst en die van uw collega´s anders. En bouwt u samen met ons verder aan de realisatie van de SOH beleidsvisie!

Bent u klaar voor de start? Sluit u vandaag nog aan bij het KOM. Dan neemt u in 2016 kosteloos deel aan het kwaliteitskeurmerk en bent u als KOM-deelnemer geregistreerd tot 2018! U kunt meteen gratis gebruik maken van de Klachtenregeling en u krijgt toegang tot de kostenbesparende KOM-diensten.

Discussieer mee