99 procent eensgezindheid of 100% ?

Stelt u zich eens voor dat 99% van de professie u steunt op het moment dat u door de NZa wordt aangepakt! Of zal dat nooit gebeuren, omdat iedereen die dat overkomt wel tot die ene procent zal behoren waar een smetje aan zit?
Op het KOM Forum van 17 maart j.l, georganiseerd door het Keurmerk Onafhankelijke Mondzorg (KOM), werd een belangrijke uitspraak gedaan: de meeste van de aanwezige tandartsen frauderen. Dat zeiden dus niet zorgverzekeraars of consumenten- en patiëntenorganisaties! Nee, dat zeiden tandartsen die er alles aan doen om het beste te geven. Tandartsen waar je graag een cursus bij wilt volgen.

Is dat een schuldbewuste of een moedige bekentenis?

Is 99% vrij van enige smet? Heeft 99% van de professie geen problemen met het beleid van de NZa? De NZa kan dus lekker zo doorgaan?

De SOH vindt van niet! Deze brief aan de leden van de Vaste Kamercommissie VWS laat zien wat de SOH in huis heeft en waar de politiek liever niet op in gaat. We hebben er grote moeite mee als de media de beroepsgroep een slecht imago bezorgt. Dat wordt er niet beter op als we het bestaande beleid van afknijpen blijven slikken. Het is daarom beter om eerlijk te zijn over de effecten van het NZa-beleid dan zich gedeisd te houden.

  • Een KOM-tandarts neemt zijn beroepseed voor 100% serieus.
  • Een KOM-tandarts is het voor 100% oneens met een beleid dat geen verschillen in kwaliteit erkent.
  • Een KOM-tandarts steunt voor 100% een beleid dat het streven naar kwaliteit niet belemmert.
  • KOM-tandartsen zijn trots op wat ze doen.
  • KOM-tandartsen steunen elkaar voor 100% zolang hun patiënten blij en tevreden zijn over hun zorg.
  • De SOH gaat voor 100% eensgezindheid als het gaat over tevreden patiënten, kwaliteit en integriteit.

Met het Keurmerk Onafhankelijke Mondzorg bereiken wij het publiek, dat geen weet heeft van de intimidaties en het afbraakbeleid van de NZa. Het KOM is goed voor het imago van de professie! Een reden temeer om u te registreren bij het KOM!

Discussieer mee